Tuesday, November 25, 2008

ToP 3 !!!!



Continue from last post, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia sapa yang tau. Jd tu lh yg telah berlaku ke atas aku. Tak ku sangka rupanya aku ni ada 'ONG' gak la kan. Top 3 tu. Cayalah. So kat sebelah tu adalah bukti ke'ONG'ngan aku. Walau pon 'ONG' tak le se'ONG' member aku yg dpt 1st prize tu. Aku 3rd prize je la. Yang bagi adiah tu my BIG bos. Nama dia En. Hazrul Hafiz. Ni la bos yg paling prihatin terhadap kebajikan anak2 buahnya. 

So aku ada attach skali gambar2 Dinner PNMB Pulau Pinang pada 22.11.08 yg lalu. Tengoklah kengkawan aku ngan adiah2 yang mereka dapat.     




2 comments:

lindosh said...

isk isk. tak sangka kita muka ONG ye. memang terkujat gak. sbb seumur hidup tak pernah dapat mana-mana hadiah 1st prize!

masa kita sebok snap pic pon tak terasa kita saja last yg tak amik hadiah lagik.

top 3 pon Alhamdulillah! *bersyukur ni* :P

NIK HUWAINA NIK YUSOFF said...

Blh saya tahu tak, En. Hazrul Hafiz tu dah kawin ke? Dia kawin dgn orang mana?